29 augustus 2022

Sponsortocht Onno van Rheenen: “300 kilometer fietsen voor AnVaSport.”

Onno van Rheenen van Momentum Capital, gaat zondag 4 september voor AnVaSport op één dag 300 kilometer fietsen om geld in te zamelen om mensen met een lichamelijke beperking te helpen hun leven terug te krijgen. U kunt zijn fietstocht sponsoren via dewarmsterit.be

Onno zet zich in voor AnVaSport
"Voordat ik onderdeel werd van het Momentum-team heb ik in de revalidatiezorg gewerkt met mensen die door verschillende oorzaken ineens te maken kregen met grote lichamelijk beperkingen. Deze mensen moeten na een ingrijpende gebeurtenis onder professionele begeleiding en hulp uit de omgeving met hun beperking leren leven. En het gaat niet alleen om overleven, maar ook weer zoveel mogelijk deel kunnen uitmaken van sport, plezier en participatie in de maatschappij."

300 kilometer op één dag

"Daarom was er geen twijfel toen mij werd gevraagd om een sponsortocht te maken waarbij ik 300 km fiets op 1 dag. Het doel is dat we voldoende geld bijeen fietsen om in ieder geval een volledig nieuwe bus te kunnen kopen voor AnVaSport.  De bus is bestemd om deze groep mensen te vervoeren naar de verschillende sportlocaties, inclusief materiaal en begeleiding. Denk aan skiën, wakeboarden, strandzeilen, georganiseerde fietstochten met een handbike en nog veel meer. En als er voldoende budget overblijft kunnen we tevens meer gespecialiseerd materiaal beschikbaar stellen dat hard nodig is."

"Kortom, we willen samen realiseren dat ook mensen uit deze grote groep kunnen sporten, grenzen verleggen en bovenal plezier maken. U kunt me helpen dit doel voor hen te bereiken door mij te sponsoren per kilometer."