Team

Het team van Momentum Capital heeft verregaande kennis van public en private equity en internationale ervaring op het
gebied van joint ventures en investeringen. Daarnaast beschikt Momentum Capital over een eigen research die nieuwe markten
verkent en investeringskansen grondig inventariseert. Kenmerkend voor het team van Momentum Capital zijn de ondernemende instelling en flexibiliteit, cruciaal om snel te kunnen anticiperen op kansen en bedreigingen in de markt. Momentum Capital opereert vanuit Amsterdam en beschikt over een internationaal netwerk.

Erik Huis

Erik Huis

Asset Management Clean Technology


X

Erik Huis Asset Management Clean Technology

Erik Huis is binnen Momentum Capital actief als Head of Industrial Assets en is als zodanig verantwoordelijk voor het beheer van de technologische deelnemingen en de algehele ontwikkeling van de divisie. Daarnaast is hij CEO van Clean Electricity Generation (CEG), een joint venture tussen TEM Capital uit Boston (16,67%) en een Momentum Capital groepsmaatschappij (83,33%). Vanaf 1984 werkte Erik in het Midden-Oosten en Noord-Afrika vanuit Dubai voor Wavin Repox BV, een joint venture tussen Shell en WMO gericht op de productie van innovatieve samengestelde pijpen voor de energiesector. In 1988 werd hij Director of Global Marketing & Sales op het hoofdkantoor in Nederland. In 1989 stapte Erik over naar General Electric Plastics, waar hij verantwoordelijk werd voor de bedrijfsontwikkeling in Oost-Europa. Hij werkte vanuit Wenen en Moskou. Begin 1990 trad Erik in dienst bij General Electric International als manager van het bedrijfsreorganisatieteam Oost-Europa. In deze capaciteit ondersteunde hij alle werkmaatschappijen van GE bij de reorganisatie, aanpassing en strategische uitbreiding van hun bedrijfsactiviteiten. In zijn jaren bij GE gaf Erik eveneens leiding aan een aantal jonge Russische ondernemers. Dit resulteerde in de oprichting van de Alfa Group, die is uitgegroeid tot een zeer krachtig conglomeraat van onder meer bankiersactiviteiten (Alfa Bank, de grootste particuliere bank van Rusland), olie en gas (TNK-BP) en telecommunicatie (Vimpelcom). In 1992 ging Erik werken bij Synbra BV, een joint venture van Shell en Ten Cate. Hij was daar Managing Director van de divisie voor verpakkingen. Het belangrijkste doel was om een reeks van onafhankelijke fabrieken en verkooporganisaties in West-Europa samen te smeden tot een krachtige en gestroomlijnde divisie. In 1996 was Erik betrokken bij de overname van zijn voormalige werkgever Wavin Repox BV, die in de verkoop werd gedaan tezamen met haar in Dubai gevestigde licentienemer Future Pipe Industries. Het gevolg was dat hij toetrad tot de directie van de Future Pipe Group. Gedurende Eriks dienstverband bij de groep tot 2008 groeide het bedrijf uit van drie tot tien fabrieken in het Midden-Oosten, Europa en de VS. In 2008 werd een particuliere beleggingsmaatschappij, die reeds in 2005 was gevestigd, gebruikt als vehikel voor de ontwikkeling van een aantal activiteiten. Deze activiteiten betroffen onder meer de vestiging van een joint venture onder de naam Lighthouse Oil & Gas Moscow in 2008. Dit bedrijf leverde advies aan leveranciers voor de olie- en gassector op de Russische markt. In 2011 werd een minderheidsbelang verworven in Bemberg S.r.l., Milaan, Italië. Dit bedrijf is actief op het vlak van bemiddeling voor en vertegenwoordiging van de olie- en gassector. Erik doet hier dienst als voorzitter van de raad van commissarissen. Erik is afgestudeerd aan de Nyenrode Business Universiteit, Nederland, (BBA 1981), en aan de Temple University, Fox School of Business, Philadelphia, VS (MBA 1983).

+31 (0)20 56 00 800

Bekijk LinkedIn
Chris Conner

Chris Conner

Asset Management Real Estate


X

Chris Conner Asset Management Real Estate

Chris Conner is sinds 2009 verantwoordelijk voor management van de real estate-deelnemingen en voor de algemene ontwikkeling van de divisie.

Chris Conner is zijn professionele carrière begonnen bij Cushman & Wakefield/Healy & Baker (een van de grootste commercieel advies en real estate-bedrijven ter wereld) van 1985 tot 2002, zowel in Glasgow als in Londen. Na enige tijd in Londen gewerkt te hebben bij het UK Investmentteam, nam Chris Conner de verantwoordelijkheid op zich voor Capital Markets en Investment in alle vastgoedsectoren in Schotland, en handelde als onderdeel van de International Investment Group in Europa voor verschillende lokale, nationale en internationale cliënten.

Sinds 2002 richtte Chris Conner twee nieuwe bedrijven op en gaf daaraan leiding. Het eerste verstrekt advies over kapitaalmarkten in het VK aan cliënten in ontwikkelings-, investerings- en adviessectoren. Chris Conner bracht in een periode van 3 jaar ongeveer £ 250 miljoen aan- en verkopen van vastgoedbeleggingen tot stand. Het tweede bedrijf verleende consultancy- en assetmanagementdiensten bij projecten variërend van herontwikkeling van een stadscentrum van een Schotse lokale overheid tot advies bij twee winkelcentraprojecten in Bulgarije en Servië.

Chris Conner vertrok in 2006 naar Polen om daar directeur Capital Markets en Investment te worden bij DTZ Polen. In twee jaar tijd gaf Chris Conner adviezen over vastgoedtransacties in Polen met een waarde van meer dan EUR 600 miljoen. Chris Conner was als directeur ook  verantwoordelijk voor Land & Development en werkte aan projecten met Dell, Ikea, BMW en UPS. Als een van de 3 directieleden zag hij DTZ’s kantoor in Warschau uitgroeien van 50 naar 185 werknemers. Hij was ook actief in andere delen van de Centraal-Europese regio en als lid van DTZ’s International Investmentteam voor grensoverschrijdend werk in Europa, met cliënten variërend van Duitse open-end fondsen tot particuliere investeerders uit Australië, het Midden-Oosten en Canada.

Chris heeft een BSc in Land Economics en is een volwaardig lid van het Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS), het meest vooraanstaande professionele instituut met betrekking tot kwalificaties en standaarden op het gebied van grond, vastgoed en bouw.

c.conner@momentumred.com | +31 (0)20 56 00 800

Bekijk LinkedIn
Mikke Ruuhonen

Mikke Ruuhonen

Asset Management M&A


X

Mikke Ruuhonen Asset Management M&A

Als lid van het Mergers & Acquisitions team is Mikke Ruuhonen medeverantwoordelijk voor business development, nieuwe joint ventures voor de groep, in- en verkopen en fusies van verschillen ondernemingen. Naast zijn rol binnen Momentum Capital bekleedt hij posities in het Management Team van Momentum Capital en in de Raad van Advies van Stonecore Capital (PCC Fund Management Company, Gibraltar).

Mikke heeft verregaande kennis van asset management, capital markets, finance en private equity en beschikt over een bewezen trackrecord in investment banking.

Acquisities en turnaround-situaties zijn altijd een belangrijke focus geweest tijdens zijn carrière. Midden jaren 90 werkte hij als sales manager voor Time/system Finland. Hij was betrokken bij de omvorming van dit bedrijf van leverancier van management tools naar een consultancy en coaching organisatie. In 1998 stapte hij over naar het asset management sales team bij de FIM Group. Deze boutique beleggingsonderneming met actief beheerde fondsen en vermogensbeheer had een sterke focus op emerging markets in Oost-Europa en Rusland. In 2000 werd hij stock broker en private equity specialist op de afdeling Securities. Voor zijn brede klantenbestand was hij actief in turnaround-situaties in diverse sectoren, waaronder telecom. Zo voerde hij transacties uit om een meerderheidsbelang in Saunalahti Plc te verkrijgen. Dit bedrijf werd later verkocht aan Elisa Corp. Verder was Mikke actief als broker in derivaten op de OMX, de EUREX, de CBOT en de NASDAQ. In 2000 werd Mikke ook partner bij de FIM Group.

In deze periode was de FIM Group één van de meest succesvolle financiële ondernemingen in de Finse geschiedenis. De assets under management groeide uit van € 70 miljoen in 1998 tot € 2,6 miljard in 2007. Het bedrijf kreeg een notering aan de OMX Helsinki en werd in 2007 uiteindelijk voor € 340 miljoen verkocht aan Glitnir Bank.

Samen met vier voormalige partners van de FIM Group richtte Mikke in 2007 Landsbanki Helsinki op. Deze Europese full service investeringsbank met makelaars-, research- en corporate finance activiteiten was actief en succesvol in pan-Europese equity verkopen en research.

Mikke studeerde aan Mercuria Business College en volgde cursussen in Financiën en Economie aan de Helsinki School of Economics. Hij is gekwalificeerd als broker en heeft licenties voor de NASDAQ, de OMX en voor derivaten aan de EUREX.

m.ruuhonen@momentumcapital.nl | +31 (0)20 56 00 800

Bekijk LinkedIn
Martijn van Rheenen

Martijn van Rheenen

Asset Management Corporate Strategy


X

Martijn van Rheenen Asset Management Corporate Strategy

Martijn van Rheenen is Corporate Strateeg van Momentum Capital.

Martijn van Rheenen heeft meer dan 10 jaar private equity-ervaring in acquisities, joint ventures en herstructureringen van bedrijven en assets. In het bijzonder is hij gespecialiseerd in real estate en stedelijke ontwikkeling in opkomende markten en baanbrekende technologieën.

Sinds 2004 is Martijn van Rheenen partner en mede directielid van Momentum Capital. Hij bouwde het bedrijf uit tot een boutique investeringsmaatschappij met een focus op infrastructuur en vastgoedprojecten in Europa en Latijns Amerika. Onder zijn leiding bouwde Momentum Capital een succesvol trackrecord op.

Vanaf 2006 was Martijn medeoprichter van meerdere private equity-dochterondernemingen die volledig eigendom zijn van de groep, waaronder Momentum Capital. In zijn zoektocht naar duurzame markten en bouwtechnologieën leidde Martijn deze ondernemingen eind 2007/ begin 2008 naar opkomende markten en hun vraag naar duurzame vastgoedontwikkeling voor een groeiende middenklasse.

Martijn loodste Momentum Capital en overige ondernemingen binnen de groep met succes door de recente crisis op de mondiale markt. Dit was mede te danken aan de allocatie van het kapitaal en het opzetten van lokale teams en partnerships in Polen en Brazilië. Door gestaag waarde toe te voegen aan de investeringen van de groep en te anticiperen op marktontwikkelingen, genereerden de gespecialiseerde teams voortdurend positieve resultaten voor hun investeringspartners in de verschillende projecten en ondernemingen.

De afgelopen jaren heeft Martijn samen met een selecte groep professionals het initiatief genomen tot de diversificatie van nieuw kapitaal in verschillende investeringen in IP-gebaseerde technologie. Momentum Capital heeft in 2013 Momentum Technology Holding BV gevestigd. In deze holding worden de huidige en toekomstige investeringen in bedrijven ondergebracht, die actief zijn in de ontwikkeling en handel van baanbrekende technologieën in de bouw, de energiesector en de semiconductor/LED-sector. Daarmee heeft Martijn van Rheenen Clean Tech en Urban Development united in Momentum Capital.

Aanvullend op zijn hoofdfunctie bij Momentum Capital, bekleedt Martijn ook functies bij gelieerde ondernemingen. Martijn is onder meer directielid van Seaborough en CEG en tevens lid van de raad van advies van De Mobiele Fabriek BV en van de raad van bestuur van Vantem Modular LLC.

Martijn is bestuurslid van de Slum World Foundation (Stichting Home Work Foundation). Deze stichting ondersteunt de verbetering van de leef- en leeromgeving van bewoners van sloppenwijken.

+31 (0)20 - 56 00 800

Bekijk LinkedIn
Kevin Ho

Kevin Ho

Corporate Finance & Compliance


X

Kevin Ho Corporate Finance & Compliance

Kevin Ho is verantwoordelijk voor corporate finance, financiële verslaglegging en compliance binnen de groep en de deelnemingen.

Kevin begon zijn carrière in 1997 bij Getronics HR Solutions B.V. als manager financial accounting, waar hij verantwoordelijk was voor onder andere het cashflow management, in- en externe financiële rapportages en procesverbeteringen. Verder was Kevin onderdeel geweest van de kerngroep die zich bezighield met het due dilligence traject voor de afsplitsing van deze Getronics divisie middels leveraged buy-out aan het management en private equity-partijen.

Kevin vervolgde zijn carrière bij het trustkantoor ATC Corporate Services B.V., waar hij verantwoordelijk was voor de financiële, fiscale en juridische bewaking van de cliëntvennootschappen met UBO’s in Argentinië, Tsjechië, Hongarije, Duitsland, Rusland, Polen en Israël met holding- en financieringsactiviteiten.

Daarna stapte hij over naar het trustkantoor TMF Group met een wereldwijd netwerk van meer dan 100 kantoren. Bij dit kantoor kreeg hij de verantwoordelijkheid over cliëntvennootschappen met UBO’s in Duitsland, Finland, Portugal, Israël en Spanje met holding-, financiering en operationele activiteiten in onder andere de vastgoed-, energiesector, e-business en consultancy.

Kevin is afgestudeerd in International Business, Finance and Accounting in Utrecht. Ook volgde hij een uitwisselingsprogramma Business Studies aan de universiteit van Glamorgan in Wales, Groot-Brittannië.

k.ho@momentumcapital.nl | +31 (0)20 56 00 800

Bekijk LinkedIn
Mika Hassinen

Mika Hassinen

Asset Management Business Development


X

Mika Hassinen Asset Management Business Development

Mika is verantwoordelijk voor business development in Momentum Capital’s Clean Technology participaties. Tevens is hij CEO van Scandinavian BioPower Oy, een 100% participatie van Momentum Capital.

Mika begon zijn carrière als Financieel Analist in 1996 bij een van de grootste papier- en verpakkingsproducenten ter wereld, Enso, in Finland. In 1997 werd hij Business Controller van Enso’s dochteronderneming Berghuizer Papierfabriek in Nederland.

In 1998 ging Mika naar McKinsey & Co naar de Corporate Finance & Strategy afdeling in Amsterdam. Hij voerde consultancy projecten uit op het gebied van corporate finance en strategie in geheel Europa voor diverse opdrachtgevers uit verschillende branches.

In 2000 startte Mika op de afdeling Investment Banking bij Deutsche Bank in London. In de eerste fase was hij verantwoordelijk voor de Nordics en later ook voor de Benelux. Hij adviseerde cliënten in fusies en acquisities en deed aan fondsenwerving voor equity. Tevens werkte Mika een periode op het hoofdkantoor van Deutsche Bank in Frankfurt voor adviestrajecten in fusies en acquisities in de Duitstalige landen.

Eind 2002 ging Mika opnieuw werken bij Stora Enso, deze keer als Vice President of Corporate Strategy & Investments. Hij was verantwoordelijk voor het opbouwen van de corporate finance activiteiten in fusies, acquisities en desinvesteringen. Tevens werkte hij mee aan de ontwikkeling van de strategie op groepsniveau en analyseerde hij investeringen.

Begin 2004 begon hij in Stora Enso’s Fine Paper divisie als Senior Vice President Finance en IT (Divisional CFO) en later halverwege 2005 werd bij Senior Vice President Corporate Market Services, verantwoordelijk voor Finance, IT en Sales & Logistiek in delen van Europa. In deze periode reorganiseerde hij succesvol de sales & logistiek organisatie op groepsniveau.

In 2008 startte Mika bij Componenta als Group CFO. Vanaf halverwege 2012 was hij tevens plaatsvervangend CEO. Hij was verantwoordelijk voor diverse herstructureringen, herfinancieringen en development initiatieven binnen de groep. Tevens was hij Managing Director van Componenta’s divisie in Nederland in 2015-2016.

Mika is werkzaam bij Momentum Capital vanaf November 2016.

Mika is afgestudeerd aan de Helsinki School of Economics (Aalto University), Finland (MSc. in Economics 1996) en aan de University of Helsinki, Finland (MSc. in Forestry 1998).

Bekijk LinkedIn
Mike Krames, PhD

Mike Krames, PhD

Principal


X

Mike Krames, PhD Principal

Mike is een zeer ervaren strateeg op het gebied van het ontwikkelen van LED-technologie en Intellectueel Eigendom. Mike heeft meerdere malen bewezen topteams te kunnen samenstellen bestaande uit technologie experts en wereldwijde distributie experts waaronder distributie binnen de Verenigde Staten en Europa. Daarnaast heeft Mike aantoonbare ervaring op het gebied van funding, variërend van venture capital en strategische partnerships tot overheidsinitiatieven (> USD 100 miljoen). Mike heeft een uitgebreid track record in de ontwikkeling van Intellectueel Eigendom. Hij heeft gewerkt voor toonaangevende bedrijven in de LED-industrie waaronder Philips en HP, maar daarnaast heeft hij meerdere start-ups begeleid en is hij partnerships aangegaan met vooraanstaande onderzoeksinstellingen. Mike was CTO bij Soraa, een producent van hoogwaardige LED’s, en Executive Vice President bij Philips Lumileds. Mike is oprichter van Arkesso LLC in Silicon Valley, een vooraanstaande aanbieder van consultancy en technologie voor de ontwikkeling van LED’s en aanverwante technologie. Mike behoort in zijn expertisegebied tot de absolute top. Mike heeft een PhD in Electrical Engineering.

Bekijk LinkedIn
Marcel Verhoeven

Marcel Verhoeven

Asset Management Lighting


X

Marcel Verhoeven Asset Management Lighting

Marcel Verhoeven is verantwoordelijk voor het management van Momentum’s 100% deelneming Seaborough.

Marcel is zijn professionele carrière begonnen bij Philips in 1995 als consultant in Design for Manufacturing en project manager. Van 1998 tot 2001 heeft Marcel voor de Philips divisie Consumer Electronics in Hong Kong gewerkt en was hij als Operations Manager verantwoordelijk voor de productie van DVD-video spelers en als lid van het Global Management Team van de BCU Portable Audio voor project management in product creatie.

In 2001 begon Marcel zijn carrière in de lichtindustrie bij Philips Lighting Components in Middelburg. Hij was hier verantwoordelijk voor het opzetten en managen van de business unit Automotive Headlamps als ook voor New Business Development. In 2005 werd hij gevraagd om naar Shanghai, China, te gaan waar hij de afdeling voor LED verlichting opzette, de eerste generaties LED reftrofit lampen heeft ontwikkeld en geïntroduceerd en hij verantwoordelijk was voor de productstrategie voor LED retrofit lampen. De Philips MASTERLED productfamilie groeide na introductie uit tot een enorm succes en is dat tot op de dag van vandaag.

Na een periode van 2009-2010 als Category Leader voor Scene Setting LED producten bij Philips Consumer Luminaires in Kontich, België, werd Marcel in 2010 door Osram gevraagd om terug te keren naar Azië. Hij werd verantwoordelijk voor Osram’s divisie voor professionele LED verlichting in Azie en vervolgens CEO van de Business Unit Luminaires in Asia Pacific.

Van 2013-2016 was Marcel President Asia Pacific voor Zumtobel Group, waarbij hij verantwoordelijk was voor alle activiteiten van de merken Tridonic, Thorn en Zumtobel in de regio’s Azië en Pacific.

Marcel is afgestudeerd aan de Eindhoven University of Technology (Msc. In Mechanical Engineering 1994)

Bekijk LinkedIn
Ronald Diederiks

Ronald Diederiks

Chief Operating Officer


X

Ronald Diederiks Chief Operating Officer

Ronald is Chief Operating Officer bij Momentum Capital. Als COO is Ronald verantwoordelijk voor de business operations binnen Asset Management, Capital Markets en Risk Management, met het doel de strategische doelstellingen van Momentum Capital efficiënt en effectief te behalen. Daarnaast is Ronald nauw betrokken bij de Investor Relations en Marketing activiteiten van Momentum Capital.

Ronald is zijn carrière begonnen in 1986 in de audit praktijk van Ernst & Young in Amsterdam. In 1997 werd hij Finance Manager bij Pirelli Tyres, waar hij verantwoordelijk was voor zowel de wereldwijde holding – als de commerciële activiteiten in de Benelux. Vervolgens trad hij in 1999 in dienst bij General Electric Capital als Finance Manager, waar hij verantwoordelijk was voor de Europese uitrol van Financial Service activiteiten.
Hij vervolgde zijn carrière bij Tiscali, een pan-europese internet services provider, waar hij in 2002 werd benoemd tot Chief Financial Officer Benelux. In 2003 werden zijn verantwoordelijkheden uitgebreid met de Nordics / Scandinavië.

Na de overname van Tiscali door KPN in 2005 vestigde Ronald zich als zelfstandig consultant. Tot zijn specialisaties behoorden onder meer investment- en asset management, business integraties en herstructureringen, overnames, IPO’s en business start ups. In deze periode vervulde hij consultancy opdrachten bij onder meer NIBC, Fortis, SNS REAAL en recentelijk Triodos Investment Management.

Ronald studeerde Economie en postdoctoraal accountancy aan de Universiteit van Amsterdam.

r.diederiks@momentumcapital.nl | +31 (0)20 56 00 800

Bekijk LinkedIn
Niels Bot

Niels Bot

Asset Management Research


X

Niels Bot Asset Management Research

Niels speelt een sleutelrol in het bereiken van de ambitieuze wereldwijde groeiplannen van Momentum Capital. Latijns Amerika, en in het bijzonder Brazilië, was altijd een belangrijke focus tijdens zijn carrière. In de tijd dat hij studeerde aan de business universiteit IBMEC- RJ en werkte voor een lokale consultancy in Rio de Janeiro werd hij benaderd door Holland Marine Equipment voor het schrijven van een industriestudie. ter ondersteuning van de Nederlandse economische missie naar Brazilië, onder leiding van de Minister van Verkeer en Waterstaat. De studie, die een overzicht gaf van de gehele Braziliaanse scheepsbouwindustrie en een prognose voor de toekomst, werd vervolgens door Scheepsbouw Nederland verkocht aan andere spelers in de branche.

Sinds die tijd  heeft hij verschillende bedrijven geadviseerd en ondersteund met betrekking tot de Braziliaanse markt. Hij werkte onder meer in Houston, Texas voor een Amerikaanse dochteronderneming van Pon Holdings. Bij deze onderneming werkte hij nauw samen met de directie aan de ontwikkeling van strategische initiatieven voor de Braziliaanse markt, onderzocht hij de Zuid-Amerikaanse marktpenetratie en was hij verantwoordelijk voor planning, programma-ontwikkeling en uitvoering van business kansen in Brazilië. Daarnaast vertegenwoordigde hij het bedrijf op handelsmissies en in het Holland Marine House in Rio de Janeiro.

Terug in Nederland, werkte hij bij de Jumbo Maritime Group, waar hij verantwoordelijk was voor wereldwijd marktonderzoek en strategische initiatieven voor de business units Shipping en Offshore Installation.

Offshore Installation: Subsea Structure Installation, Mooring Installation, Jacket, Topside en Wind Farm installation.

Shipping: mijnbouw, petrochemie, raffinaderij, havenontwikkeling en E&P Platform Construction gerelateerde markten.

Niels was lid van Rio de Janeiro’s divisie van Junior Chamber International en coördinator van Encuentro Latino Europeo. Dit jaarlijkse platform voor beleidsanalyse bevordert de dialoog tussen Latijns Amerika en Europa. Niels studeerde Latin American Business Studies en International Business & Management in Amsterdam en Rio de Janeiro. Zijn scriptie werd door de universiteit bekroond met de jaarlijkse prijs voor beste scriptie. Ook ontving hij de ING/ Hou’en Trouw Prijs in de Industrieele Groote Club in Amsterdam ( IGC )”. Niels heeft zijn MBA-studie gehaald aan de Middlesex University in Londen.

n.bot@momentumcapital.nl | +31 (0)20 56 00 800

Bekijk LinkedIn
Ramón Boekhoff

Ramón Boekhoff

Head of Capital Markets


X

Ramón Boekhoff Head of Capital Markets

Ramón Boekhoff is sinds 2011 werkzaam bij Momentum Capital. Hij is eindverantwoordelijk voor Capital Markets. Ramón begon zijn carrière in 1987 als stock specialist bij hoekmansbedrijf Mandersloot & De Bruijn op de Amsterdamse Effectenbeurs en richtte daarna een zelfstandig vermogensbeheerkantoor op. Op 1 juli 2000 verkocht Ramón zijn bedrijf en bleef hij actief binnen de nieuwe onderneming.

r.boekhoff@momentumcapital.nl | +31 (0)20 - 56 00 800

Bekijk LinkedIn
Rob Labadie

Rob Labadie

Capital Markets - Private Office


X

Rob Labadie Capital Markets - Private Office

Rob is werkzaam binnen het Private Office van Momentum Capital. Hij onderhoudt onder andere de contacten met institutionele investeerders. Naast zijn werk voor Momentum Capital zit hij in een beleggerspanel bij NRC Handelsblad dat regelmatig op stellingen van lezers reageert. Rob heeft een zeer brede internationale ervaring opgedaan binnen investment en private banking: bij Theodoor Gilissen Bankiers, meerdere commissionairs in effecten en bij NatWest Markets met vestigingen in Londen, Edinburg en Amsterdam en bij Van Lanschot Bankiers. Rob is Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. 

r.labadie@momentumcapital.nl | +31 (0)20 - 56 00 800

Bekijk LinkedIn
Marco Maaks

Marco Maaks

Capital Markets


X

Marco Maaks Capital Markets

Marco is sinds 2011 werkzaam binnen Momentum Capital en actief binnen Capital Markets. Hij beschikt over een waardevol netwerk van institutionele instellingen, captains of industry, family offices en dga’s. Marco is tevens Raadslid van de Vereniging Eigen Huis (VEH). 

Na zijn studie economie heeft Marco meer dan 20 jaar public equity-ervaring opgedaan bij De Amersfoortse Verzekeringen, Stad Rotterdam Verzekeringen en AEGON. Vervolgens in de private sector als DSI-beleggingsadviseur met derivaten en vastgoed als specialisme.

In 2001 was hij medeoprichter van een onafhankelijke vermogensbeheerder in Nederland. Mede onder zijn leiding groeide dit kantoor uit tot één van de grotere effectenkantoren van Nederland.

U kunt de columns van Marco lezen op:

www.beleggen.nl/experts/marco_maaks

waaronder:

Risico’s van veilig beleggen

IMF rapport toont aan: 40x meer subsidie naar fossiele brandstof dan naar duurzaam

Wat is private equity?

Clean Technology is het nieuwe ‘IT’

Klimaatrapporten zijn handig voor slimme beleggers

‘Hoeksteen’ van de effectenportefeuille of ‘Stranded Assets’?

 

m.maaks@momentumcapital.nl | +31 (0)20 - 56 00 800

Bekijk LinkedIn
Jeffrey Berkouwer

Jeffrey Berkouwer

Manager Capital Markets


X

Jeffrey Berkouwer Manager Capital Markets

Jeffrey Berkouwer is sinds de oprichting in 2005 werkzaam bij Momentum Capital en actief binnen Capital Markets. Door de jaren heen heeft Jeffrey een groot aantal investerende relaties aan Momentum Capital verbonden. Jeffrey beschikt over ruime ervaring in de private en public sector, waaronder pensioenvoorzieningen.

j.berkouwer@momentumcapital.nl | +31 (0)20 - 56 00 800

Bekijk LinkedIn
Christian Gyasi

Christian Gyasi

Capital Markets


X

Christian Gyasi Capital Markets

Christian is sinds 2005 werkzaam bij Momentum Capital en actief binnen Capital Markets. Hij heeft een groot netwerk opgebouwd van investerende relaties, waaronder family offices en dga’s. Voordat hij bij Momentum Capital werkte, heeft hij ruim 8 jaar binnen de verzekerings- en pensioenenbranche gewerkt.

c.gyasi@momentumcapital.nl | +31 (0)20 - 56 00 800

Bekijk LinkedIn
Herbert Verweij

Herbert Verweij

Capital Markets 


X

Herbert Verweij Capital Markets 

Herbert is sinds 2007 werkzaam bij Momentum Capital en actief binnen Capital Markets. Hij heeft een groot netwerk opgebouwd richt zich naast nieuwe relaties ook op bestaande relaties. Voordat Herbert bij Momentum Capital werkte, is hij actief geweest als account manager en als zelfstandig ondernemer.

h.verweij@momentumcapital.nl | +31 (0)20 - 56 00 800

Bekijk LinkedIn
Melany Blankendal

Melany Blankendal

Finance


X

Melany Blankendal Finance

Melany is verantwoordelijk voor de dagelijkse financiële administratie en de betalingen van gerealiseerde rendementen aan investeerders.

info@momentumcapital.nl | +31 (0)20 56 00 800

Bekijk LinkedIn
Wendy Narraina

Wendy Narraina

Personal Assistant - Human Resources


X

Wendy Narraina Personal Assistant - Human Resources

Wendy is de personal assistant van Martijn van Rheenen. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het personeelsmanagement. Zij ondersteunt medewerkers in hun behoefte aan opleiding en verzorgt de werving en selectie van nieuwe medewerkers.

info@momentumcapital.nl | +31 (0)20 56 00 800

Bekijk LinkedIn
Robert Rosinski

Robert Rosinski

Research & Land Acquisition


X

Robert Rosinski Research & Land Acquisition

Robert levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de Poolse projecten van Momentum Capital. Hij voert (lokaal) onderzoek uit en is betrokken bij de inkoop van grond. Daarnaast beschikt hij over een waardevol netwerk in Polen. Robert studeerde bedrijfswiskunde aan de Hogeschool van Amsterdam en Techniek en Design aan de Hogeschool van Utrecht.

info@momentumcapital.nl | +31 (0)20 56 00 800

Bekijk LinkedIn